Mivel a pont jelentősebb izomtömegbe ágyazottan helyezkedik el, a masszázst célszerű a hüvelykujjunkkal vagy lekerekített végű legalább 1 cm átmérőjű eszközzel masszírozni úgy, hogy nyomást gyakorlunk rá, majd felengedjük a nyomást (benyom, felenged), ritmusosan ismételve 4×8-szor (azaz összesen harminckétszer)

Masszírozhatjuk úgy is, hogy álló helyzetben, lábunkat térdben hajlítva megemeljük, és azonos oldali kezünk laza ököltartásban tartott ujjperc csontjaival finom ütést mérünk rá (lásd ábra). A gyakorlatot egyenes derékkal végezzük, lábainkat úgy emeljük, mintha lépegetnénk, felemelt lábunkon a térdkalács alá, a sípcsont külső részére ütünk. Ezt a gyakorlatot összesen 8×8-szor végezzük.

Vigyázzunk arra, hogy ütéseink vagy masszázsunk ne legyen túlságosan erős, nehogy véraláfutás/vérömleny keletkezzen a lábszáron.

Jó, ha tudjuk erről a pontról (és aktívan gondolunk rá, miközben a masszázst végezzük)

Ez a pont egyike a négy legfontosabb akupunktúrás pontnak. Neve részben elhelyezkedésére utal (3 cunnel (4 harántujjal) a térdkalács alatt, másrészt (xiaqihai) arra, hogy ez a pont a Qi (életenergia) alsó tengere