árak

Alap kezelés

Egy akupunktúrás kezelés ára 12.000 Ft.

Ez tartalmazza mindazt a kezelést, mely az individuális diagnosztika alapján a beteg gyógyulását szolgálja (testakupunktúra, az orvos megítélése szerint kiegészítve moxával (melegítés), köpöllyel, fülakupunktúrával, tartós kezelésként a fülakupunktúrás pontokba helyezett magokkal vagy mágnessel).

Diagnosztika (első alkalommal): 14.000 Ft (csak kezeléssel együtt vehető igénybe)

A kínai diagnosztika során a beteget kikérdezzük panaszairól és betegségeiről. Pulzusdiagnózist és nyelvdiagnózist végezve pontosítjuk az egyéni “diszharmóniát” és erre alapozva végezzük az akupunktúrás kezelést. A kínai diagnosztika mellett kérjük, hogy a rendelkezésükre álló orvosi leleteket, zárójelentéseket hozzák magukkal, hogy azt a kezelőorvos áttanulmányozhassa.

Rendelőnk sajátossága, hogy a beteg kérésére a diagnosztika részeként lehetőség van egy speciális kínai rákdiagnosztikai pont (Xindaxi) érzékenységének vizsgálatára is (többletköltség nélkül).

Immunerősítő 10 alkalmas bérlet ára 90.000 Ft.

Speciális kezelések:

A “formula akupunktúrás” kezelések alkalmasak a költség-hatékonyság növelésére speciális esetekben. Ez azt jelenti, hogy a kezelést nem előzi meg diagnosztikai vizsgálat, és minden esetben valamilyen tünet csökkentését célzó, ugyanazokba a pontokba szúrt (formula) akupunktúrát végzünk.

Fülakupunktúrás kezelés (NADA): 500 Ft/alkalom

A fülben két stresszoldó és három méregtelenítő ponton keresztül érjük el a sóvárgás és a szorongás csökkentését (szenvedélybetegeknél), az alvászavar rendezését, munkahelyi vagy magánéleti stressz oldását, méregtelenítést.

Körömgomba kezelés: 2000 Ft/alkalom

Az érintett körömágy(ak) körbeszurkálásával az egészséges köröm növekedésének serkentése. A kezelést kéthetente ajánlott igénybe venni, a sorozat fél évig tart.

Rákpont érzékenységének megszüntetése: 2000 Ft/alkalom

A diagnosztika során vizsgált Xindaxi pont érzékenységének megszüntetésére irányuló kezelés, melynek során két akupunktúrás pontot szúrunk.

Dohányzásról leszoktató kezelés: 2000 Ft/alkalom

Egy – az alkaron található – pontba helyezett tartós tű segítségével a dohányzásról leszokás serkentése oly módon, hogy a szenvedélybetegnél a dohányzást kellemetlen érzések (erős nikotin íz, fejfájás stb) kísérik.

Magzatforgatás: 2000 Ft/alkalom

Egy speciális akupunktúrás pont melegítésével a várandósság 35-37. hete között a magzat forgásának elindítása azzal a céllal, hogy fejvégű tartásba kerüljön.

Anyatejfakasztás: 2000 Ft/alkalom

Speciális pontkombináció alkalmazása az anyatej hozam növelésére. Előtte fél órával legalább fél liter folyadék fogyasztása szükséges!