Emberközpontú gyógyítás

Sajátítsa el a hagyományos kínai orvoslás alapjait, egészítse ki tudását a 8×3 órás online, elméleti akupresszúra (kínai pontnyomásos masszázs) anyagokkal!

Nézzen bele az akupresszúra videófilmbe, mely 6 gyomorfekélyes betegről szól, akik a nyugati orvoslásban ugyanazon kezelésben részesülnek, míg a kínai orvoslás a testalkat, a habitus, a fájdalom jellegzetességei, a pulzus- és nyelvdiagnosztika alapján más és más kezelésben részesíti őket.

Az anyagok gyakorlatban használható ismereteket adnak a természetgyógyászok, masszőrök, és a szeretteik egészségéért felelősséget érző laikus érdeklődők számára. Receptúrák többek között a magas vérnyomás, a vérszegénység, szorongás, gyulladáscsökkentés kiegészítő kezelésére.

Az online anyagok tematikája:

  • az akupresszúra története, a hagyományos kínai orvoslás alapfogalmai, a szervek működése, betegségek okai, a diagnosztika folyamata és a pontkiválasztási szabályok
  • a meridiánrendszer fogalma, felépülése, az akupunktúrás meridiánok és az akupresszúra vizsgán megkövetelt pontok elhelyezkedésének és terápiás indikációinak ismertetése, a fülakupresszúra, illetve a terápia módjai, masszástechnikák

A 8×3 órányi online előadás díja: 60.000 Forint.

A teljes anyag korlátlanul megtekinthető a megvásárlástól számított 4 hónapig.

Ha Ön csak egyes részekre kíváncsi, azok külön-külön is megvásárolhatóak és hosszúságtól függően két hétig-egy hónapig korlátlanul megtekinthetőek! (Az egyes részekről bővebben itt olvashat)

Az online anyagok az ÁEEK akupresszúra vizsgájához felhasználhatók. Ha szeretné a vizsgafelkészítő tanfolyamot nálunk végezni, kérjük jelentkezzen a tanulmányi2012@gmail.com email címen.

Az Integrative Medicine Bt felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/002017

Jó tanulást és egészséges új esztendőt kívánva,

Dr. Eőry Ajándék PhD, háziorvos, hagyományos kínai orvos