Intro

Akupresszúra tanfolyam indul 2020. április 18-tól június 13-ig szombatonként. A tanfolyam elméleti része három hónapon keresztül tart, a személyes találkozások és az online anyagok segítségével teljes körű felkészülést tesz lehetővé az ÁEEK akupresszúra vizsgájára.

Az elméleti tanfolyamot gyakorlati oktatás követi, mely elérhető a hét minden munkanapján az akupresszúra vizsgáig, rendelési időben (http://hkokft.hu).

Kapcsolat és bővebb információ: info@integrativemedicine.hu

A tanfolyam menete:

Az elméleti oktatás április 18-tól június 6-ig szombatonként, 14:30-18:00 óráig, online kerül megrendezésre, melyet június 13-14-én gyakorlati oktatás követ.

  • április 18-tól május 9-ig – az akupresszúra története, a hagyományos kínai orvoslás alapfogalmai, a szervek működése, betegségek okai, a  diagnosztika folyamata és a pontkiválasztási szabályok kerülnek ismertetésre.
  • május 16-tól június 6-ig – a meridiánrendszer fogalma, felépülése, az akupunktúrás meridiánok és a vizsgán megkövetelt pontok elhelyezkedésének és terápiás indikációinak ismertetése, a fülakupresszúra, illetve a terápia módjai, masszástechnikák alkotják a tananyagot.
  • június 13-14-én – gyakorlati oktatást tervezünk ( a járványügyi helyzet függvényében), személyes jelenléttel: ekkor kerül sor a pontok meghatározására élő emberen, és az akupresszúrás technikák gyakorlására, beleértve a kiegészítő ( moxa, köpöly, fülgyertya) technikákat is.

Az első két hónap szombatjai távoktatásban, Zoom-on keresztül, élő előadás és megbeszélések formájában zajlanak. Emellett az egyes alkalmakról felvétel készül, mely a következő heti találkozásig ismétlés vagy pótlás, illetve a tudás elmélyítése céljából visszanézhető.

A tanfolyam díja 150.000 Ft, mely részletekben fizetendő. Az egyes tanfolyam részekre (hónapokra) 50.000 Ft befizetésével lehet jelentkezni, melyet az Integratíve Medicine Oktatási Bt. számlaszámára kérünk átutalni. A tanfolyami részvétel az átutalás beérkezését követően lehetséges.

Számlaszámunk: OTP Bank 11701011-21065963-00000000

A közleményben szerepeljen: akup1. és a résztvevő neve

Az elméleti képzés lezárultával a vizsgáig lehetőség nyílik gyakorlat teljesítésére hagyományos kínai orvosi rendelőnkben, melyet a képzés díja  tartalmaz.

A tanfolyam teljes körű felkészülést tesz lehetővé az akupresszúra vizsgára.

A tanfolyamot Dr. Eőry Ajándék és Eőry Emese, a gyakorlati oktatást (az elméleti tanfolyam részeként) Dr. Szamosi Katalin tartja. A szakmai gyakorlatot Dr. Eőry Ajándok, Dr. Eőry Ajándék és Eőry Emese mellett lehet végezni a Hagyományos Kínai Orvoslás Kft 1138 Budapest Váci út 156. szám alatti rendelőjében.

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Április 15-én 15 órakor Zoom-os megbeszélésre hívom azokat, akiket érdekelhet a tanfolyam, hogy személyesen tisztázhassunk minden felmerülő kérdést.

Az ingyenes Zoom-ot a  https://zoom.us/  honlapról lehet letölteni.

Az alábbi linkre klikkelve ( a Zoom letöltése után), automatikusan be tud lépni a megbeszélésbe:

link: https://semmelweis.zoom.us/j/121657745?pwd=eHlkV0dxelNSeHY1SkFUZUR1RXlrUT09

Ha a link nem működik: azonosító (meeting ID): 121 657 745, jelszó(password): 666090

Probléma esetén elér a +36304003640-es telefonszámon.

Várva a találkozást, üdvözlettel

Dr. Eőry Ajándék
egyetemi adjunktus
Csoportvezető Integratív Medicina Tanszéki Csoport
Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszék