Intro

Emberközpontú gyógyítás

Sajátítsa el a hagyományos kínai orvoslás alapjait, egészítse ki tudását a 8×3 órás online, elméleti akupresszúra (kínai pontnyomásos masszázs) anyagokkal!

Nézzen bele az akupresszúra videófilmbe, mely 6 gyomorfekélyes betegről szól, akik a nyugati orvoslásban ugyanazon kezelésben részesülnek, míg a kínai orvoslás a testalkat, a habitus, a fájdalom jellegzetességei, a pulzus- és nyelvdiagnosztika alapján más és más kezelésben részesíti őket.

Az anyagok gyakorlatban használható ismereteket adnak a természetgyógyászok, masszőrök, és a szeretteik egészségéért felelősséget érző laikus érdeklődők számára. Receptúrák többek között a magas vérnyomás, a vérszegénység, szorongás, gyulladáscsökkentés kiegészítő kezelésére.

Az online anyagok tematikája:

  • az akupresszúra története, a hagyományos kínai orvoslás alapfogalmai, a szervek működése, betegségek okai, a diagnosztika folyamata és a pontkiválasztási szabályok
  • a meridiánrendszer fogalma, felépülése, az akupunktúrás meridiánok és az akupresszúra vizsgán megkövetelt pontok elhelyezkedésének és terápiás indikációinak ismertetése, a fülakupresszúra, illetve a terápia módjai, masszástechnikák

A 8×3 órányi online előadás díja: 60.000 Forint.

A teljes anyag korlátlanul megtekinthető a megvásárlástól számított 4 hónapig.

Ha Ön csak egyes részekre kíváncsi, azok külön-külön is megvásárolhatóak és hosszúságtól függően két hétig-egy hónapig korlátlanul megtekinthetőek! (Az egyes részekről bővebben itt olvashat)

Az online anyagok az ÁEEK akupresszúra vizsgájához felhasználhatók. Ha szeretné a vizsgafelkészítő tanfolyamot nálunk végezni, kérjük jelentkezzen a tanulmányi2012@gmail.com email címen.

Az Integrative Medicine Bt felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/002017

Jó tanulást és egészséges új esztendőt kívánva,

Dr. Eőry Ajándék PhD, háziorvos, hagyományos kínai orvos

——————————————————————————————————————-

Akupresszúra tanfolyam indul 2020. október 10-től december 13-ig. A tanfolyam elméleti része három hónapon keresztül tart, a személyes találkozások és az online anyagok segítségével teljes körű felkészülést tesz lehetővé az ÁEEK akupresszúra vizsgájára.

Az elméleti tanfolyamot gyakorlati oktatás követi, mely előzetes egyeztetés alapján a vizsga napjáig vehető igénybe rendelési időben a 1013 Bp. Várkert rakpart 17. szám alatti akupunktúrás rendelőben. 

Kapcsolat és bővebb információ: info@integrativemedicine.hu

A tanfolyam menete:

Az elméleti oktatás távoktatással, online elérhető tananyag segítségével valósul meg, melyet kéthetente online konzultáció segít 15-18 óra között. A konzultációs időpontok: október 10, 25, november 7, 28. December 12-13-án gyakorlati oktatás lesz személyes jelenléttel 9-16 óra között.

  • Október 10-től-31-ig – az akupresszúra története, a hagyományos kínai orvoslás alapfogalmai, a szervek működése, betegségek okai, a  diagnosztika folyamata és a pontkiválasztási szabályok kerülnek ismertetésre.
  • November 7-től december 5-ig – a meridiánrendszer fogalma, felépülése, az akupunktúrás meridiánok és a vizsgán megkövetelt pontok elhelyezkedésének és terápiás indikációinak ismertetése, a fülakupresszúra, illetve a terápia módjai, masszástechnikák alkotják a tananyagot.
  • December 12-13án – gyakorlati oktatást tervezünk ( a járványügyi helyzet függvényében), személyes jelenléttel: ekkor kerül sor a pontok meghatározására élő emberen, és az akupresszúrás technikák gyakorlására, beleértve a kiegészítő ( moxa, köpöly, fülgyertya) technikákat is.

Az első két hónap távoktatásban, korábban rögzített online elérhető előadásokkal, kéthetente tartott élő online konzultációkkal zajlik. A tananyag a tanfolyam teljes időtartama alatt rendelkezésre áll, mind a videó, mind a hanganyag, mind a diasor elérhető.

A tanfolyam díja 150.000 Ft, mely részletekben fizetendő. Az egyes tanfolyam részekre (hónapokra) 50.000 Ft befizetésével lehet jelentkezni, melyet az Integratíve Medicine Oktatási Bt. számlaszámára kérünk átutalni. A tanfolyami részvétel az átutalás beérkezését követően lehetséges.

Számlaszámunk: OTP Bank 11701011-21065963-00000000

A közleményben szerepeljen: akup1. és a résztvevő neve

Az elméleti képzés lezárultával a vizsgáig lehetőség nyílik gyakorlat teljesítésére hagyományos kínai orvosi rendelőnkben, melyet a képzés díja  tartalmaz.

A tanfolyam teljes körű felkészülést tesz lehetővé az akupresszúra vizsgára.

A tanfolyamot Dr. Eőry Ajándék, a gyakorlati oktatást (az elméleti tanfolyam részeként) Dr. Szamosi Katalin tartja. A szakmai gyakorlatot Dr. Eőry Ajándék és Dr. Szamosi Katalin mellett lehet végezni az Integrative Medicine Bt 1013 Bp Várkert rakpart 17. szám alatti rendelőjében.

Szeretettel várjuk jelentkezését!